05.09.2019  |  Business  |  Outdoor

”Street Legal” - Ny Segway-Ninebot MAX G30D el-løbehjul med en rækkevidde på 65 km

Indhold fra partner Hvad er dette?

Segway-Ninebot, verdens førende producent af personlig elektrisk transport, lancerer nu et nyt sortiment af el-løbehjul, som ikke blot er endnu mere effektive og pålidelige, men som samtidigt er ”street legal” med en maks. hastighed på 20 km/t.

”Street legal” med smukt og elegant design
Markedet boomer af el-løbehjul, og vi elsker dem. El-løbehjulet er miljøvenligt, nemt at transportere, billigt at lade op, oplagt når der skal spares tid, og dagligdagen gøres mere effektiv. Endnu vigtigere er det, at det nu er lovligt at færdes på dem i trafikken, men særlige regler gælder: ”Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene”. Derfor har Segway-Ninebot produceret KickScooteren MAX G30D, som opfylder alle regler for elektriske løbehjul. Men ikke nok med det – designet er smukt og elegant samtidigt med at du sikres optimal komfort, stabilitet og ydeevne.

For MAX rækkevidde
Ninebot KickScooteren MAX G30D har en batterikapacitet på 551 Wh, hvilket giver dig maksimal rækkevidde på op til hele 65 km. Dette er markedets længste rækkevidde. KickScooteren MAX G30D er udstyret med en indbygget hurtigopladende AC-adapter for ultimativ komfort.

For MAX komfort
For at reducere vibrationer samt maksimere stødabsorption er MAX G30D udstyret med nyudviklede slangeløse pneumatiske hjul med en 10” diameter (for- og baghjul) for at sikre en mere jævn og stabil køretur - endda på ujævne overflader. Risikoen for punktering er reduceret med en nyudviklet speciel beskyttelsesbelægning inde i hjulene.

For MAX stabilitet
Med en ydeevne på 350 W sikrer MAX G30D en stærk fremdrift på alle typer veje. Det betyder, at MAX G30D kan klare stigninger på op til 20 %, mens baghjulstrækket sikrer optimal acceleration, stabilitet og bremseevne.

Tilgængelig ultimo oktober 
MAX G30D er tilgængelig på markedet ultimo oktober og koster vejl. DKK 6.499,-

For yderligere info se: www.segway.com
Link til high-res billeder:  http://media.witt.dk:8080/_i22KZMGI6fb35R

IFA Berlin, 2019
Segway-Ninebot deltager på IFA-messen i Berlin fra 6. – 11. september, Hall 26, stand 222.

For yderligere info kontaktes:

Flemming Nielsen
Sales & Category Manager B2B/Outdoor/E-commute
Tel: +45 40124303
Mail: fni@witt.dk

Om Segway-Ninebot
Segway-Ninebot bevæger sig i en helt ny og spændende retning. I mange år har du kendt os som verdensledende inden for erhvervsmæssig, elektronisk og selvbalanceret personlig transport. Efter en strategisk fusionering med Ninebot, har vi evalueret vores produktlinje, såvel som vores målgrupper, og har foretaget nogle modige ændringer. Således retter vi nu også vores verdensberømte, intellektuelle effekter mod forbrugsvarer, med et skarpt fokus på transport, livsstil og fritidskørere. For mere information, se venligst:

http://eu-en.segway.com.

###

SEGWAY og Segway ‘flyguy’ logoer er registrerede varemærker af Segway Inc. Varemærker som ikke er ejet af Segway, tilhører de dertil angivede ejere.

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere