08.10.2019  |  Interior  |  Tekstiler

ØKOLOGISK SENGETØJ FRA SÖDAHL

Indhold fra partner Hvad er dette?

Økologisk luksus i særklassen.

I soveværelset slapper du af, lader op og finder energi til morgendagens gøremål.

Skab et rum med plads til selvforkælelse og harmoni med sengelinned i smukke nuancer, der med stor effekt ændrer helhedsindtrykket og fremmer din søvn. Der er trods alt ikke noget bedre end at lægge nyt, rent sengetøj på og nyde den omfavnende følelse af velvære.

Shadow flower

Sæt et nordisk bohemepræg på dit hjem med 'Shadow Flower' fra Södahl, der med kunstneriske, hvide blomster og sort kontur står i stærk men afbalanceret kontrast til den gyldne eller grønne bund. 

Selvom mønsteret er ekstravagant, er nuancerne holdt rolige, og det feminine, satinvævede sengelinned opgraderer i al sin helhed soveværelset med en snert af romantik. 

New Harmony

Omvendt har det mere enkle 'New Harmony' et velkendt, skandinavisk udtryk i en renforcévævning, der emmer af luksus.

De små, afdæmpede prikker er på en gang legende og organiske med deres forskellige størrelser og afstemte farver. Alt i alt giver printet harmoni og velbehag. 

Begge sengesæt er produceret i 100% økologisk bomuld og certificeret i henhold til GOTS (Global Organic Textile Standard). Hele fremstillingsprocessen er foretaget under hensyntagen til miljøet, og de lever derfor også op til de strengeste krav om økologiske materialer.

Nu kan du altså sove med god samvittighed.

www.soedahl.dk

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere