08.02.2023  |  Furniture  |  Trends

Æstetisk og funktionelt

Den kommende sæson træder den tyske designvirksomhed blomus ind på et nyt område, nemlig møbler til indendørs brug. Brandet, der ellers især er kendt for stel, belysning, tekstiler og udemøbler, lancerer nu tre nye serier indeholdende stole, sofaer og puffer, som både kan fungere sammen i hele indretninger eller som markante solo-møbler, der sætter stilen i entreen, køkkenet eller soveværelset.  
Men uanset anvendelse eller type, er hvert eneste møbel resultatet af en kreativ proces og endeløse samtaler om funktion, æstetik og stil – og ikke mindst af en utrættelig bestræbelse på at ramme den perfekte form, farve eller materialekombination i det konkrete designarbejde. 
 i serien findes en fleksibel og nyfortolket udgave af modulsofaen. Florian Kallus og Sebastian Schneider fra duoen kaschkasch har skabt en ny polstret sofa for blomus, og en ny møbelserie ved navn Kuon er designet af japanske Kazushige Miyake og har et enkelt og raffineret udtryk til en mindre stue.

www.blomus.com

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere