09.07.2020  |  Interior  |  Accessories

Æstetisk møbelpoesi

FDB Møbler indgår dette efterår et samarbejde med den innovative danske designer Philip Bro, som har haft stor succes med både lampe- og møbeldesigns siden hans karriere tog fart i 1990'erne.

Denne gang har Philip Bro skabt den elegante og stilrene produktserie; Allé for FDB Møbler. Serien er resultatet af en legende og bæredygtig tilgang til design og indeholder knagerække, tørklædering og et spejl.

Philip Bro bygger sine designs på danske traditioner og har blik for funktion og bæredygtighed. Den nye designserie Allé fås fra september i FSC-certificeret eg og valnøddetræ. Knagerækken kan sammensættes efter behov - med eller uden spejl og den funktionelle tørklædering, som begge har en kernelæderstrop. 

Knagerækken skaber et nutidigt og enkelt udtryk og fås i to størrelser: med tre knager eller med fem knager.

Hvert element i Allé-serien er designet med en legende organisk tilgang, men samtidig med stor ære i at skabe et resultat med et stramt og tidløst udtryk samt en lang levetid. 

Knagernes rytmiske placering på den slanke træprofil signalerer den levende og luftige afstand, som træerne står med i en allé og spejlet, som en illusion om den blanke sø i det danske landskab ved siden af alléen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere