05.11.2021  |  Business  |  Udstyr

Årets robotstøvsuger opfanger priser i hobetal

Indhold fra partner Hvad er dette?

iRobot Roomba j7+ er kåret som ”Årets produkt 2021/2022” af norske ElektronikkBransjen, og har vundet idenyts ”Bolig Favoritter 2021”.

Årets produkt 2021/2022 – ElektronikkBransjen

iRobot Roomba j7+ vinder i kategorien: Årets Småelektriske 2021-2022

For 18. gang kårer det norske fagblad ElektronikkBransjen ”Årets julegave”, og har siden 2006 også udpeget ”Årets produkt” i en række kategorier. En fagjury bedømmer produkterne og lægger særlig vægt på:

  • Produkternes egenskaber
  • Produkternes evne til at tilføre noget nyt til markedet
  • Popularitet hos slutforbrugerne

Bolig Favoritter 2021 - idenyt

iRobot Roomba j7+ vinder i kategorien: Smarthome

idenyt begrunder: ”Der er ingen tvivl – idenyts læsere tyr til robotstøvsugeren Roomba® j7+, når det gælder et rent hjem! Den populære støvsuger tilpasser sig din skiftende tidsplan og gør rent, når du ikke er hjemme. Den registrerer for eksempel hvornår din telefon forlader hjemmet, og klarer støvsugningen, mens du er væk. Når du kommer hjem igen, kører den automatisk til opladning. Derved bliver du aldrig forstyrret af rengøringen, og kan samtidigt nyde altid rene gulve.”

Tek.no / Alt om Data
Tek.no har testet Roomba j7+, hvor robotstøvsugeren har opnået det anerkendte kvalitetsstempel: ”Anbefalt TEK.NO” med en flot karakter på 9 og bedømmelsen: "Den desidert lekreste robotstøvsugeren og dokkingstasjon vi har testet".

Alt om Data giver Roomba j7+ 5 stjerner i deres test, hvor de beskriver robotstøvsugeren som: ”Intelligent robotstøvsuger i drønlækkert design”.

"Jeg er utrolig stolt af, at Roomba j7+ har vundet så eftertragtede priser, siger Ida Birgitte Holm, Category Manager, Witt A/S. ”Roomba j7+ har støvsuget sig ind i folks hjerter verden over, efterladt rene gulve og givet dig mere tid til dig selv. Og nu har de professionelle afgivet deres dom: iRobot Roomba j7+ ér bare overlegen”, slutter hun.

Vejl. udsalgspris iRobot Roomba j7+: DKK 7.999,-

Link til præsentationsvideo: https://youtu.be/4CF5v1cCdWA
Link til highres. billeder j7+: https://we.tl/t-fm7ICIkB99

For mere information iRobot: www.irobot.dk
Følg iRobot på: Facebook og Instagram

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere