06.10.2021  |  Business  |  Outdoor

Årets robotplæneklipper høster adskillige awards

Indhold fra partner Hvad er dette?

Robotplæneklipperen Robomow RK1000 blev lanceret i foråret 2021, og har allerede bevist sit værd ved at have vundet Bedst i test” hos TÆNK og Råd & Rön samt kåret som ”Testvinder” hos AOD.

Robomow RK1000 gør livet nemmere for dig. Den karakteriseres for sin brugervenlighed, grundet sin hurtige og ukomplicerede installation, nemme betjening og minimale vedligeholdelse. Den sikrer en perfekt finish, er udstyret med intelligente smart-features og yder exceptionelt på plænen.

Takket være det patenterede græsfjernersystem på hjul og klinge minimeres risikoen for tilstopning ved højt græs, og grundet det fjederophængte klippesystem samt de stærke terrængående hjul med unik takket profil garanteres et perfekt greb og manøvredygtighed. Hjulenes design minimerer kontakten med plænen, hvilket beskytter plænen og forhindrer hjulspor.

Robomow RK1000 er udstyret med unikt kantklip og klipning ud over hjulbredden, hvilket betyder, at den efterlader en perfekt finish på plænen, og eliminerer behovet for den irriterende og tidskrævende manuelle kantklipning. 

Stigninger og ujævnt underlag klarer RK1000 med bravur, og sikrer et perfekt snit på selv 45 % hældninger. Den kraftige kulfrie DC-motor er lydsvag (<60 dB), hvilket gør klipning muligt, når det passer bedst ind i dit skema.

Den elegante 4,3” touch-farveskærm er multifunktionel, hvilket betyder, at alle indstillinger nemt og hurtigt klares direkte via skærmen. Den intelligente 360° forhindringssensor giver dig den optimale sikkerhed. Den reagerer på enhver form for kontakt, hvorved den takler forhindringer med stor professionalisme. 

Robomow RK1000 har ”klippet sig ind” i folks hjerter verden over, efterladt plænen perfekt klippet og elimineret en triviel og tidskrævende arbejdsopgave. Og nu har de professionelle afgivet deres dom: Robomow ér bare ”Bedst i test”.  

Vejledende udsalgspris RK1000: DKK 9.999,-

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-m26bVGtNLA

Læs mere om Robomow RK1000: www.robomow.dk

For yderligere info kontaktes:

Flemming Nielsen
Salgs- og Kategorichef, Outdoor
Mail: fni@witt.dk
Tlf: +45 40124303

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere