28.11.2017  |  Business  |  Trends

”Tech news” - iRobots Roomba® Wi-Fi®-tilsluttede robotstøvsugere er nu kompatible med IFTTT i Danmark og Sverige

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos iRobot arbejder de i takt med trenden, og alle Wi-Fi-modellerne er nu kompatible med IFTTT, hvilket betyder ekstra lir for ”tech-nørden”.

Det intelligente Smart Home er kommet for at blive, og vi stræber alle efter løsninger, som letter vores hverdag. Vores gadgets bliver simpelthen mere og mere uundværlige, og robotstøvsugeren er ingen undtagelse. Hos iRobot arbejder de i takt med trenden, og alle Wi-Fi-modellerne er nu kompatible med IFTTT, hvilket betyder ekstra lir for ”tech-nørden”.

iRobots Roomba® Wi-Fi®-tilsluttede robotstøvsugere er nu kompatible med IFTTT (If This Then That), en gratis web-baseret platform som gør det muligt for brugeren at få endnu mere ud af apps, tablets og telefoner. Med iRobot IFTTT Applets kan Roomba-ejere nu automatisere rengøringen yderligere og derigennem sikre, at den intelligente Roomba agerer præcis, som du ønsker det. Bekvemmeligt for husmoren og lir for tech-nørden.  

Med iRobot IFTTT kan du bl.a.:  

  • Højt pollental eller dårlig luftkvalitet? -> Øger Roombas rengøringsfrekvens med brug af IFTTT vejrservice-triggere 
  • Indkommende opkald? -> Pauser Roomba, mens du snakker i telefonen
  • Tager du hjemmefra? -> Roomba går automatisk i gang med sine pligter

”Der er ingen mangel på smart-enheder, som forbrugeren kan integrere i sit hjem. Udfordringen kan ligge i at få disse enheder til at interagere sammen på en sammenhængende måde, ” siger Gary Hall, senior director of digital product management. ”Fra stemmestyring, så som Amazon Alexa og Google Assistant, til IFTTT Applets, forsøger iRobot kontinuerligt at hjælpe Roomba-ejere med at automatisere og lette de daglige rengøringsopgaver. ”

Tre korte….

  • Hvad er et Smart Home? - Smart Home er groft sagt en automatisering af dit hjem. Mulighederne er mange, og det kan være alt lige fra styring af stikkontakter, lys, varme, diverse maskiner etc.
  • Hvorfor Smart Home? - Et smart home giver dig komfort på højeste plan, Og så er det nemt, sikkert, fleksibelt - og økonomisk.
  • Hvorfor iRobot Roomba? – Klarer den daglige støvsugning uden din hjælp, gør en forskel i din hverdag og er med sin intelligens perfekt for dig, der ønsker LIDT mere.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere