Brands

WMF

WMF - en oplevelse i køkkenet og på bordet siden 1853

WMF (Württembergische Metallwarenfabrik) er kendt for at skabe produkter af høj designkvalitet, innovative egenskaber og en udpræget funktionalitet. WMF med hovedkvarter i den sydtyske by Geislingen blev grundlagt i 1853, og i dag er virksomheden en af Europas største producenter af designprodukter inden for bestik, gryder, knive, stegepander og kogegrej til kvalitetsbevidste private og professionelle kokke.

Filosofien bag det enkelte WMF-produkt er enkel: Det skal se godt ud, fungere upåklageligt og have en høj værdi for brugeren – hvad enten det er til privat eller professionelt brug. Madlavning, servering og selve måltidet skal kort sagt være en oplevelse i sig selv – både når det kommer til de nyeste trends og de eksklusive klassikere.

 

Innovation og design er den røde tråd

Det lækre og eksklusive design har altid været omdrejningspunktet hos WMF, der er kendt for at arbejde tæt sammen med tidens førende internationale designere – dem, der skaber morgendagens klassikere. Resultatet er talrige designpriser gennem tiden og helt frem til i dag.

Den anden røde tråd i fortællingen om WMF er innovation – det der gør livet lettere, produkterne mere holdbare og mere intelligente. Kort sagt at være på forkant med morgendagens behov. Allerede i 1927 var WMF innovationspioner ved at udvikle det nu verdensberømte Cromargan®, der er rustfrit stål i høj kvalitet, og som den dag i dag stadig bliver brugt til en lang række produkter, fx til bestik og køkkenknive.

Det nyeste skud på stammen er Cromargan Protect®, der er en videreudvikling af WMFs verdenskendte Cromargan®.

Produktområder:
  • Køkkenudstyr
  • Service og borddækning
WittCosmetics

WittCosmetics
Witt A/S udvider med specifik Cosmetic afdeling, der professionelt vil varetage kategorien og efterspørgslen på “ Home Beauty Devices”, der kraftigt vinder frem. Afdelingen rummer erfarende branchefolk der vil teste og anvende produkterne in-house, udvikle professionelt materiale og varetage den målrettede markedsføring. Witt A/S og WittCosmetics arbejder tæt sammen, for at skabe det mest attraktive udvalg, til de skarpeste priser.

WittCosmetics repræsenterer allerede 2 specifikke brands med Home Beauty Devices og unikt intelligent tekstil udviklet efter mere end 10 års forskning.  Se nærmere herunder og kontakt os for nærmere info og priser.

TANDA
Markedets første og eneste LED lysbehandling med 3-dobbelt effekt der bekæmper bumser – helt uden bivirkninger.

Tanda ZAP            Spot behandling i handy taskestørrelse

Tanda Clear+        Større behandlingsflade til komplet behandling

ILUMINAGE
”Home Beauty Devices” får pludselig en helt anden betydning! Det yderst luksuriøse og smukke design danner rammen for de højteknologisk og revolutionerende Iluminage produkter.

TOUCH                 Markedets eneste ”Home Beauty Device” der kan reducere alle hårtoner - helt smertefrit

LASER                   Udglattende dybdegående effektiv laser til hjemmebrug

TEKSTIL                Hovedpude betræk og Øjenmaske i det blødeste materiale med indsyet kobber der forynger huden.

Produktområder:
  • Personlig pleje
iRobot

Dine gulve kan rengøres automatisk med den rette robot fra iRobot

iRobot® Roomba® robotstøvsugeren virker på alle gulvflader fra de hårdeste gulve til de tykkeste tæpper. Roomba® får også velfortjent anerkendelse verden over, da den gang på gang vinder tests, får topplaceringer og gode anmeldelser.

iRobot® Braava™ gulvrengøringsrobotten fejer eller vasker hurtigt og effektivt hårde gulvflader.

iRobot® Scooba® robotgulvvasker fejer, vasker, skurer og tørrer hårde forsejlede gulvflader.

Produktområder:
  • Husholdningsapparater
Witt

Få en sundere juice med en slow juicer

Det særlige ved en slow juicer er, at den kværner frugter og grøntsager – i modsætning til en traditionel juicemaskine, der er udstyret med knive og slynger saften ud, hvorved juicen iltes mere.

Med en slow juicer iltes juicen mindst muligt, hvilket sikrer optimal juicekvalitet, da flest muligt næringsstoffer og enzymer bevares intakte.

Produktområder:
  • Husholdningsapparater
  • Køkkenmaskiner
Sage

Sage™ er køkkenudstyr alle kan bruge lavet i samarbejde med verdenskendt kok.

Køkkenmaskinerne fra Sage™ er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, der er indehaver af ’The Fat Duck’ i England.

Heston har en finurlig, videnskabelig og kreativ tilgang til madlavning. Derfor går han ikke på kompromis med kvalitet. Denne sans for kvalitet har han bragt ind i samarbejdet med Sage™. Sammen har de skabt kraftfuldt og innovativt køkkenudstyr.

Udover at have den almindelige manuelle kontrol har Sage™ og Heston defineret de mest gængse funktioner og tilføjet dem som automatiske funktioner.

Produktområder:
  • Husholdningsapparater
  • Køkkenmaskiner
WMF

”Life tastes great.” En filosofi som WMF altid har været meget passioneret omkring og forpligtet af. Vi har gjort tilberedning af mad og drikkevarer til en begivenhed i de sidste 160 år. Vi er altid nysgerrige overfor nye trends og på udkig efter den optimale nydelse. Livet ændrer sig, og vores produkter følger med udviklingen. Det er derfor ikke underligt, at vores historie karakteriseres af innovation. År efter år tildeles vores produkter internationale priser, og vigtigst af alt er produkterne elsket og værdsat på verdensplan af vores kunder for høj kvalitet og moderne teknologi. Nyd livet og alle dets fordele med WMF. Lad dig inspirere og oplev hvordan livet gøres endnu mere spændende med innovative køkkengadgets og breakfast-serier med det kendte WMF design.

Tilberedningsekspertise med historie
På verdensplan har vi gjort tilberedningen af mad og drikkevarer til en oplevelse siden 1853. WMF mærket er først og fremmest en garanti overfor vores kunder.  En garanti for unikke oplevelser med ekstraordinære produkter.  Det er fordi, WMF købere udmærker sig gennem smag og bevidsthed omkring innovation og kvalitet.

Baggrunden for WMFs stigende succes finder vi i historien. Innovative produkter som trykkogere og store elektriske kaffemaskiner i starten af det 20. århundrede samt opfindelsen af Cromargan® udgør milepæle i WMFs udvikling og ekspansion. Mange innovative produkter er gennem de seneste år blevet introduceret på markedet. Verdens første Cromargan® kaffepudemaskine, en ny designstandard med LINEO breakfast serien eller verdens første Cromargan® serie My WMF.

WMF følger kontinuerligt med udviklingen og tilbyder produkter, der gør tilberedning af mad og drikkevarer, servering samt opbevaring til en behagelig oplevelse.

Flere store spillere regner med os. Vi samarbejder med FC Bayern München. Du finder os på Berlinale samt på nogle af verdens bedste adresser.

Produktområder:
  • Husholdningsapparater
  • Køkkenmaskiner

Info

Om os

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.

Kontakt

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
7400
Herning
info@witt.dk