Add this: 

INTERIØR

Ny 2018 årskalender med 12 ViSSEVASSE-motiver

Ny populær årskalender med 12 ViSSEVASSE motiver.

Hver måned har et udvalgt ViSSEVASSE-motiv som baggrund, der passer til årstiden. April måned har eksempelvis SAKURA, hvor kirsebærblomsterne springer ud, som baggrund, og juli måned har SVØMMEREN som baggrund. 

Hver måned har fem kolonner, man kan vælge at bruge, som man har lyst til. Måske hvert familiemedlem skal have en kolonne, eller måske den ene skal bruges som madplan. Eller man kan vælge at skrive på tværs af kolonnerne, så man har en lang linje med masser af plads.

Datoer, ugedage, årstider og ugenumre er tydeligt markeret, så man lynhurtigt kan få et overblik. Bagerst i kalenderen er en overskuelig oversigt over alle årets måneder, hvor man kan sætte fokus på særlige mærkedage. Eksempelvis fødselsdage, kærestedage eller månedens mål og highlights.

Oversigt over måneder og baggrunde: 
Januar: SKIING 
Februar: AFTERNOON THOUGHTS 
Marts: OCEAN VIEW 
April: SAKURA 
Maj: FISKEREN 
Juni: BADEHUS KYSTLINJE 
Juli: SVØMMEREN 
August: VW CAMPER 
September: INTO THE WOODS 
Oktober: AFTER THE HIKE 
November: WALK AND TALK 
December: DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

Kalenderen koster 245 kr. og kan findes lige her

Om VISSEVASSE APS

Se showroom

Hos ViSSEVASSE designer vi visuelle historier. Uden hverken start eller slutning. Det er op til den enkelte at knytte følelser, tanker og minder til vores motiver. Måske man bliver mindet om lange somre og lykkelige børnedrømme, eller måske man ser sin nutid og fremtid. 

Pasteller og poesi 
ViSSEVASSE er et københavnsk design- og papirstudie med en stor kærlighed til grafiske produkter. Produkter, man kan bladre i, se på og skrive på. Bag mærket står Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen, der de seneste 20 år har arbejdet i krydsfeltet mellem grafisk design, mode og scenografi.

Vi har et blødt punkt for ikoniske bygninger, steder og genstande, men vi kan blive inspireret af alt fra en sang til en følelse. Vores stil er nordisk og minimalistisk, tilsat sarte pasteller, poesi, nostalgi og stof til eftertanke. 

I en tid, hvor vi konstant bliver afbrudt af e-mails, sms’er, notifikationer og statusopdateringer, tilbyder vi et offline åndehul, hvor man kan trække sig tilbage, stoppe op, reflektere og drømme sig væk.

Det startede med plakater 
Vi startede med at designe plakater i 2013. Plakater kan mange ting. De kan pynte, fortælle historier, få os til at smile og få os til at kigge en ekstra gang. Sommetider kan det tage lang tid at beslutte sig for, hvad man gerne vil have hængende på sine vægge. Andre gange, så ved man det bare. Siden da er vores passion for grafisk design kun vokset, og det samme er vores produktsortiment.