Add this: 

BAD

My Tanita App - nu på dansk!

Nu bliver det lidt sjovere og lidt lettere, at bruge My Tanita appen med ens kropsanalysevægt, når det foregår på dansk.

COMACO A/S har i tæt samarbejde med Tanita, oversat hele My Tanita appen, så de danske forbrugere kan få endnu større glæde af at bruge Tanitas produkter. Appen har indtil nu kun været på engelsk. Eftersom Tanitas nyere kropsanalysevægte er afhængige af appen, fik vi hos COMACO A/S adgang til et system, hvor vi sætning for sætning præcist kunne oversætte indholdet. På denne måde kunne vi sikre en faglig og faktuel korrekt oversættelse, der stadig sørger for optimal brugervenlighed og nem navigation i appen. Målet har hele tiden været at oversættelsen kunne gavne forbrugerne og forbedre brugeroplevelsen. 

Læs også: En komplet kropsanalyse

Appen fungerer både til iPhones og Android og sproget er oversat til begge styresystemer. Med My Tanita appen har man mulighed for at få overført data via Bluetooth fra ens kropsanalysevægt. På den måde har man altid ens målinger i lommen og kan følge udviklingen i ens kropssammensætning når som helst. 

Om COMACO A/S

Se showroom

KOMPETENCE GIVER TRYGHED

COMACO A/S har med sine rødder i hospitalsbranchen stor ekspertise inden for sundhed og velvære. Kompetencer giver tryghed, og den har vi opbygget siden 1989. Vi har det største sortiment inden for kvalitetsprodukter til egenkontrol af din sundhed. Du kan bl.a. finde det største udvalg af blodtryksmålere, varmepuder, varmetæpper og vægte.  

COMACO er dedikeret til at sælge de bedste produkter på markedet, hvor kvalitet, pålidelighed og æstetisk design går op i en højere enhed. Vi ved, at stor præcision og pålidelighed er alfa og omega for at skabe tryghed omkring produkter til egenkontrol. Derfor skal du forvente at få det bedste, når du køber et produkt fra COMACO A/S.