Brands

COMBEKK

Eksklusive støbejernsgryder af genbrugsjern

Jernbanesveller og udtjente lastbiler forvandles til eksklusive støbejernsgryder, der holder hele livet. Bæredygtigheden er i fokus, og design og funktion skaber rammerne.

Bæredygtighed, funktion og design. Danskerne er mere miljø- og kvalitetsbevidste end nogensinde før. Netop derfor er støbejernsgryder en del af trenden. Levetiden er livslang, der kan laves mad, hvor kvalitet og smag er i fokus, og så harmonerer det smukke, sorte jern perfekt med den naturlige trend, der er i boligen.

Med netop bæredygtigheden og det øgede fokus på kvalitet, tages skridtet videre, når COMBEKK Homeware fra Novemer lancerer gryder og pander af genbrugsjern – i første omgang er det udtjente jernbanesveller, der danner basis for gryderne, men også lastbiler, tanks og fly kan omdannes til de smukke gryder og pander.

Den første serie af gryder og pander, der er kommet ud af de brandvarme støbeovne, er skabt af gamle jernbanesveller, hvilket markeres i bunden af gryderne med et "Rails".

Produktområder:
  • Køkkenudstyr
Puik Art

Puik Art's produkter er designet og produceret i Holland. Puik Art har samlet de bedste designere og deres produkter og via Fun Nordic ApS kan disse produkter nu tilbydes på det Danske marked. Produkterne spænder vidt, men de er alle gennemtænkt med et flot design og  med funktionalitet for øje. Der er tale om produkter til hjemmet, stuen & køkkenet og viser, at det kan gøres enkelt men samtidig med flere funktioner eller udtryk i samme design. Så har du lyst til at sælge design produkter eller gør du det allerede, så hører vi gerne fra dig.   

Produktområder:
  • Brugskunst
  • Interiør
Espressions

Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet nemt og sjovt i mange år fremover. Funktionalitet, brugervenlighed og et optimalt resultat, sammen med “State of the Art” teknologi og materialer af høj kvalitet er udgangspunktet for alle produkterne fra Espressions. Fun Nordic ApS kan nu tilbyde disse produkter i hele Skandinavien.

Produktområder:
  • Husholdningsapparater
  • Køkkenmaskiner
VacuVin

Vacu Vin er en international producent og distributør af innovative køkken og vin relaterede produkter til hjemmet og erhvervsmæssig brug, som er karakteriseret ved deres praktiske anvendelser i de daglige situationer. Alle produkter er fremstillet og udviklet af Vacu Vin og udmærker sig ved deres originalitet, samt deres favorable pris-til-kvalitet forhold. Det unikke ved produktsortimentet bliver understreget af det faktum, at de fleste produkter er patenteret på verdensplan for at undgå efterligning af andre virksomheder. Produktionen foregår hovedsageligt i Holland og foregår under ISO-standarderne, som sikrer alle kunder, produkter af meget høj kvalitet.

Produkterne henvender sig primært til 3 hovedkategorier Bordet, Køkkenet og Baren ( primært Vin )

Produktområder:
  • Gadgets
  • Køkkenudstyr
  • Opbevaring
Skeppshult

Skeppshult - velkommen til jernalderen!

I 1906 kom Charles E. Andersson til Skeppshult fra Nordamerika med bagagen fuld af drømme og viden. Her, ved siden af floden Nissan, grundlagde han et støberi. Siden er der løbet meget vand i floden, men meget er også fortsat det samme, for knowhow, håndværket og værdierne er de samme. Det handler fortsat om ægthed, funktionallitet og holdbarhed.

I dag er Skeppshult Støberi det eneste tilbageværende støberi i Skandinavien, som producerer køkkengrej i støbejern. Flere faser i fremstillingen foregår stadig ved ren håndkraft og er afhængig af medarbejdernes erfaring, kundskaber og evner. Det er ikke noget tilfælde, at produkterne støbes i Skeppshult, hvor man som noget helt unikt har adgang til det rette støbe sand og ikke mindst har tillært sig håndværket gennem generationer.

Resultatet er et bredt sortiment af køkkengrej, som bruges både af professionelle og amatører, som ønsker at løfte deres gastronomiske rammer op på et højere niveau. Rustikke, robuste og smukke produkter, som alle leveres med 25 års garanti på selve støbejernet.

Der er tale om produkter som går fra en 8 cm pande og op til 36 cm og med en holdbarhed ud over det sædvanlige og til brug på alle varmekilder.  

De fleste produkter tilbydes med 3 slags håndtag, stål, træ eller silikone.

Panderne er IKKE emaljeret men indbrændt med BIO rapsolie for at give dem den velkendte non-stick funktion. Med disse produkter er det muligt at tilføre helt op til 846% ekstra naturligt jern til maden, hvilket kan betyde meget for folk med jernmangel.

 

Produktområder:
  • Køkkenudstyr

Info

Om os

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 6 år, forsøgt at udvælge en række “brands” indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fremover.

Kontakt

FunNordic ApS
Bjerggade 4K
6200
Aabenrå
Tel.: 73 33 13 52
info@funnordic.dk

Kontaktpersoner

Christian Leisner
Salg
tlf.:
73331352