ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

www.zwilling.com

Om

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier. Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi…

Læs mere  

Om

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier. Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.

Kontaktpersoner

Julie Bach Friis

PR & Marketing Manager

Brands

Staub

Staub producerer højkvalitets gryder, pander, ovnfaste fade, skåle, tilbehør og mange flere spændende produkter i støbejern og stentøj.

Emaljeret støbejern er en forbindelse af kulstofberiget jern overtrukket med en emalje, der hovedsageligt består af glas. Det er et af de materialer, der bedst lagrer varmen, overfører den langsomt og fordeler den absolut ensartet - og derfor er produktet eminent til slow cooking. Emaljeret støbejern lagrer også kulde og det er derfor muligt at holde dine kolde retter, kolde. Derudover kan Staubs støbejern anvendes på alle komfurtyper inklusiv induktion.

Stentøjet er funktionelt, moderne og omfatter et stort udvalg af fade og skåle, der kan benyttes til en masse forskellig innovativ og lækker madlavning.

Sulten efter mere? Besøg vores hjemmeside for at lære mere om materialerne og se produktudvalget.

Miyabi

Skarpe knive af høj kvalitet er et must i det seriøse køkken, uanset om det er hverdagsmaden eller den finere gastronomi, der har den højeste prioritet.

Miyabi hører under ZWILLING-gruppen, der har en lang tradition med produktion af knive og knap 300 års erfaring. Miyabi knivene produceres på egen fabrik i byen Seki i Japan, hvor de gennemgår strenge kvalitetstjek før de når ud på hylderne. Man er derfor altid garanteret en exceptionel kniv, hvor der er kræset for selv mindste detalje.

Miyabi er kendt for at smelte flere lag stål sammen, der giver det smukt årerede Damask-design, man ser på mange af seriernes knivblade.

ZWILLING J.A. Henckels

ZWILLING J.A. HENCKELS ser dagens lys på en sommerdag 1731 med knivsmeden Peter Henckels i spidsen. I dag er ZWILLING J.A. HENCKELS kendt over hele verden som en virksomhed, der producerer produkter af den højeste kvalitet med funktionalitet for øje.

Hos ZWILLING J.A. HENCKELS har vi forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem og har derfor udvidet vores sortiment til også at indeholde køkkengrej, gryder, pander, bestik, sommelier, køkkenredskaber og manicure.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere