27.09.2018  |  Kitchen  |  Table top

Zone SINGLES glasbrikker - Giv mojitoen en sikker landing

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lyddæmper. De nye Singles glasbrikker fra Zone Denmark er fremstillet af blød silikone, der dæmper lyden, når glasset stilles på brikken. Fås i otte indbydende farver.

Med de nye glasbrikker fra Zone Denmarks serie Singles, er der ingen
grund til at lægge en dæmper på festen.

Glasbrikkerne er fremstillet af blød og skridsikkert silikone, der beskytter underlaget og sikrer at glassene står stabilt, selvom stemningen stiger. Samtidig sikrer en diskret kant, at dråber og dug fra glasset ikke pletter bordet. 

Bag designet af glasbrikkerne står trioen VE2, som også har tegnet den prisvindende skåleserie Peili for Zone Denmark. 

Glasbrikkerne er del af Zone Denmarks nye sortiment Singles. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstan…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere