06.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

German Brand Awards hylder dansk designvirksomhed

Bliver kåret som årets innovative brand.

Det er gennem tiden blevet til mange designpriser for danske Zone Denmark, men hvor det tidligere har været med produkterne i fokus, er det nu brandet der hyldes.

German Design Council har netop tildelt Zone Denmark hele 2 priser inden for excellent brand management, nemlig i kategorierne: Kitchen & Household Appliances og den prestigefulde specialpris “Brand Innovation of the Year”.

Hos Zone Denmark er der lutter stolthed at spore, og det med helt rette efter et par års hårdt arbejde med at oparbejde et stærkt brand.

”Priserne her er det største skulderklap, vi kunne ønske os”, lyder det fra Design & Brand Manager Michael Bruun, og han fortsætter:

”Sammen med vores designteam har vi sat stærkt ind på at løfte Zone Denmarks designprofil, ligesom vi har hævet niveauet i vores PR- og marketingindsats”.

Det var Michael Bruun og designteamet der igangsatte en revitalisering af Zone Denmark tilbage i 2015. Udviklingen fik så yderligere et ryk og nye muskler, da Zone Denmark sidste år blev opkøbt af F&H of Scandinavia.

German Brand Award organiseres af det tyske Rat für Formgebung Service GmbH, og priserne overrækkes ved Telekom Hauptstadtrepräsentanz i Berlin til juni, hvor vinderne også præsenteres i et online galleri.

www.zonedenmark.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere