06.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

Zone Denmark solgt

Branchegigant overtog den 1. august 2018 alle aktiviteter i brandet Zone Denmark.

Det er F&H der nu kommer til at varetage alle aktiviteter omkring Zone Denmark efter Bovictus A/S har solgt brandet fra.

De seneste år har Zone Denmark gennemgået en transformation fra leverandør af mainstream baderumstilbehør til et designbrand med produkter til hele hjemmet. Design dna’et er skåret til, kollektionerne reduceret med næsten 40 %, og samarbejdet med eksterne danske designere er intensiveret. Herudover er der lagt en øget indsats i salgsunderstøttende materiale til butikkerne, så produkterne bliver selvforklarende for forbrugeren. 

Den nye strategi, der blev lagt for Zone Denmark i 2016 med ansættelsen af Steen Engelbrecht som adm. direktør har givet pote med vækstrater på 25-30 pct.

Målet var at skabe et brand med unikke produkter, en selekteret distribution og en konceptuel markedsføring.

Strategi mod et salg

Og strategien har virket. Både i 2016 og 2017 er Zone Denmark vokset 25% om året, og brandet har vundet seks internationale designpriser – herunder tre Red Dot Awards – samt lige modtaget 4 nomineringer til German Design Awards.

”Vi har fulgt udviklingen i Zone Denmark de seneste sæsoner og ser det som et ideelt match til vores eksisterende palet af brands. Det er jo ikke kun forretningen vi overtager, men heldigvis også teamet af dygtige og kompetente medarbejdere og det er vores forventning, at vi med vores fælles kompetencer, kan intensivere den rejse brandet har været på, til glæde for både medarbejdere, virksomheden og ikke mindst vores kunder”, udtaler koncerndirektør for F&H Knud Lomborg i en pressemeddelelse omkring salget.    

 Hidtil har Zone Denmark været drevet af Bovictus A/S, som ligeledes er godt tilfredse med handlen: ”Frasalget styrker Bovictus A/S betydeligt finansielt og giver os mulighed for at fokusere mere på at videreudvikle de andre stærke mærker i porteføljen: Villa Collection Denmark og KJ Collection. Dernæst kommer Zone Denmark videre til en aktør, der kan investere det nødvendige i dens videre udvikling, hvilket os med kærlighed til mærket kun kan glæde os over” siger Steen Engelbrecht, der er direktør for Bovictus A/S.      

Aktiviteterne samles i F&H’s hovedkontor i Viborg, kun få kilometer fra Zone Denmarks nuværende adresse.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere