12.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Zone Denmark modtager sin første Iconic Award

Zone Denmark har for første gang modtaget en pris i den internationale arkitektur- og designkonkurrence Iconic Awards 2021.

Da corona-krisen satte ind, valgte Zone Denmark at bruge den nye virkelighed som afsæt for innovation. Resultatet blev en smuk og enkel dispenser i badserien UME, som er designet af danske VE2 - nu forsynet med sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit, når man fører hånden ind under tuden. 

I dag, hvor håndvask og håndsprit er blevet den nye normal, kombinerer den tryghed og god smag med sit minimalistiske design og indbydende farveskala, der indgår naturligt i et moderne interiør.

Dette faktum er tilsyneladende blev genkendt, da virksomheden netop har modtaget prisen Best of Best i kategorien Bath & Wellness hos Iconic Awards for den eksklusive, nye dispenser.

"Selvom vi har vundet mange internationale design-priser tidligere, er vi vilde med denne Award - ikke mindst med navnet - og vi er stolte og glade for den anerkendelse, som juryen har vist denne satsning", lyder det fra Zone Denmarks design & brand manager, Michael Bruun.

Iconic Awards uddeles af German Design Council og belønner de bedste produkter fra alle områder inden for boligindretning. Zone Denmarks nye dispenser er udvalgt blandt 500 indsendte produkter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere