04.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Zone Denmark hyldes med to German Brand Awards

Teamet bag Zone Denmark har de seneste fem år knoklet hårdt og målrettet med udviklingen af designbrandet. Det bliver nu anerkendt med en German Brand Award 'Winner' og en 'Special Mention'.

Det tyske Rat für Formgebung tildeler nu Zone Denmark hele to German Brand Awards, nemlig en 'Winner' i kategorien Excellent Brands - Kitchen & Household Appliance og en 'Special Mention' i kategorien Excellent Brands - Brand - Innovation of the Year.

Brandets udvikling har blandt andet omfattet en udvidelse af produktsortimentet og nyt udtryk og intensitet i Zone Denmarks PR- og marketingindsats. Det hele godt hjulpet af, at brandet i 2018 blev opkøbt af F&H Group A/S og dermed styrket finansielt.

Et håndplukket team af danske designere tegner nu Zone Denmarks formsprog i tæt samarbejde med Zones interne team.

"Det har været en meget bevidst strategisk proces, hvor vi har kombineret vores kommercielle erfaring med kærligheden til dansk design", forklarer design- og brandmanager, Michael Bruun, der fortsætter:

"Det har selvfølgelig givet et flot økonomisk resultat - selv under Covid-19. Men en anerkendelse som disse to priser motiverer hele Zone-teamet på et nyt niveau."

Prisoverrækkelsen finder sted 10. juni i forbindelse med German Brand Convention i Berlin.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere