21.03.2023  |  Business  |  Trends

To x messer i Stockholm

Først gjaldt det Formex efterfulgt af Stockholm Furniture Fair, og messearrangørerne bebuder, at Stockholm nu igen er oppe i fulde omdrejninger.

Formex:

Der var 355 udstillere Formex denne gang og 10.506 besøgende. Det er lidt over en person mere pr. udstillerstand i forhold til august, lyder det fra messen, der også slår fast, at der denne gang var en mere jævn fordeling af besøgende over dagene. ”herudover besøgte 10 pct. flere unikke virksomheder messen i januar i forhold til august”, lyder det.

Videre siger arrangørerne:

”Vi er meget tilfredse og tilfredse med årets første messe baseret på verdenssituationen og omstændighederne. Vi har fået gode tilbagemeldinger fra udstillere og besøgende, og vi har arbejdet på at skabe et godt fundament fremadrettet både når det gælder viden og rådgivning, et meget højt niveau af inspiration, foredragsholdere, og med stor synlighed i medierne til prisuddelingen for både Formex Sustainability Awards og Design Talents prisen, der gik til Frida og Richard Lilliestråle, grundlæggere og ejere af Bark Sweden. Bark Sweden skaber enestående mobiltelefoncovers af genanvendt svensk træ på en fabrik i Spånga. 

Den første modtager af den nye Formex Sustainability Award var Remoair, der vandt prisen for sin innovative og ressourceeffektive påfyldning af duftlys.

Stockholm Møbelmesse:

400 udstillere præsenterede skandinavisk design på Stockholm Furniture Fair 2023, og der kom besøgende fra over 100 lande – alle med interesser inden for møbel- og belysningsindustrien.

”Messen er en attraktiv legeplads for udstillere”, lyder det fra arrangørerne. 

Til 2023-udgaven var der tilføjet en række nye funktioner, herunder den nye platform Älvsjö gård med fokus på samlerobjektdesign og The Nude Edition, et nyt udstillingsområde med mindre messestande lavet af genbrugsmateriale. 

Under messen tilbød Stockholm Furniture Fair også et dedikeret program med hovedtalere og inspirerende design- og arkitekturforedrag. 

Æresgæsten 2023 var designstudiet Front, hvilket gør det til første gang, at udmærkelsen går til et svensk designstudie.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere