10.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

Wunderkind henter millioner i Løvens Hule

I den nye sæson af Løvens Hule sikrede den blot 25-årige Lucas Rantzau sig efter en budkrig blandt Løverne en millioninvestering for 30 procent af virksomheden. Iværksætteren har selv flere startups bag sig og har i fire år drevet møbel- og designuniverset Stori.

Sæsonens første, store Løvens Hule-investering gik til online-universet Stori.dk, der siden 2017 har udviklet sig til en blomstrende forretning inden for møbler og boliginteriør. Stori landede et salg af to gange 15 procent af virksomheden til Christian Arnstedt, CEO i Blazar Capital, og Jacob Risgaard, medejer af Coolshop, for i alt 2,5 millioner kroner. 

Stifteren af Stori er 25-årige Lucas Rantzau, der har adskillelige startup-virksomheder i bagagen. Han har tidligere startet et tøjmærke, haft en mobil kaffebar, drevet et webbureau og importeret elektronik fra udlandet. 

Lucas Rantzau startede derved Stori med en grundlæggende viden om e-handel og kontaktede de første leverandører på kold kanvas. Og selvom markedet for tilbehør til boligen er temmelig 'red ocean', har Stori alligevel udviklet sig med raketfart.

“Kigger man på fashion, er der nogle giganter, der har sat sig tungt på markedet med meget store markedsandele. Det samme er ikke tilfældet på boligsiden, og det vil jeg gerne skabe. Vores evne til at tiltrække samarbejdspartnere og give vores kunder en god købsoplevelse er noget af det, der har skabt stor vækst for os og dermed bevist, at vi har ramt et hul i markedet. Med investeringen fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard er jeg sikker på, at vi nu kan geare op og udleve vores ambition om at skabe det ultimative boligunivers”, siger Lucas Rantzau.

Stori er gået fra nogle ganske få produkter til i dag at have mere end 5.000 varer på de elektroniske hylder. Produkterne kommer fra godt 17 leverandører og samarbejdspartnere.

Et lille interiør-mirakel 
Panelet i Løvens Hule var ikke sene til at spotte Lucas Rantzau som en af de nye stjerner på iværksætter-himlen. Fire ud af fem Løver bød således på Stori, som altså endte med Løve-duoen Christian Arnstedt og Jacob Risgaard som nye medejere. 

“At gøre det, som Lucas Rantzau har gjort, er et lille mirakel. Det vidner om, at der løber iværksætteri i blodet på ham, og det er den ild, der næsten altid trumfer lange uddannelser og organisationsteorier”, siger Jacob Risgaard, der selv lagde 1,25 millioner kroner for 15 procent af virksomheden. Præcis det samme gjorde med-Løven Christian Arnstedt: 

“Stori har allerede gjort det fantastisk, og vores mål er nu at udvide antallet af brands, ligesom vi skal arbejde i bund med Storis egne designs. Vi er meget, meget begejstrede over at være blevet en del af den fantastiske energi, som Lucas Rantzau udstråler”, kommenterer han. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere