20.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Warm Nordic åbner Flagship Store i Aarhus

Efter succes med pop-up åbner det Aarhusbaserede brand nu permanent butik.

Det var netop i Aarhus at Franz Longhi fik ideen til et nyt designbrand med møbler, lamper og interiør designet fra 50’erne og frem til i dag. Nu foldes Warm Nordic universet ud i den nye butik, der byder på masser af hygge og nordisk sjæl.

Warm Nordic Flagship Store åbner i morgen fredag den 21. juni kl. 10 i M.P. Bruuns Gade 46.

Henover sommeren vil butikken have åbent to dage om ugen: fredage 10-18 og lørdage 10-14. Og fra 1. august vil Warm Nordic butikken være åbent fast fra mandag til lørdag.

Velkendt personale
Birgit Saaby, som har været én af drivkræfterne bag Kähler & Friends butikken, flytter med som butikschef og tager også sit dedikerede team med på en ny designrejse, så Warm Nordic butikken bliver befolket af velkendte ansigter og hjerter, der banker for unikt design og kundeoplevelser i øjenhøjde.

www.warmnordic.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere