30.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nyt showroom er åbnet i Aarhus

To designfirmaer er gået sammen om at skabe et nyt mødested for arkitekter og designelskere.

En gammel badeanstalt på Kystvejen i Aarhus danner nu rammen om et fælles showroom for designfirmaerne VOLA og Louis Poulsen.

Oprindeligt havde VOLA faktisk virksomhed i Aarhus, først i Klostergade og senere i Højbjerg. Men i 1999 flyttede virksomheden til Horsens, hvor al produktion nu foregår.

”Jeg begyndte selv hos VOLA, da det lå i Højbjerg. Med showroomet på Kystvejen kommer VOLA på en måde tilbage til sit udgangspunkt i Aarhus”, fortæller Birthe Tofting, der er international salgs- og marketingdirektør hos VOLA i en pressemeddelelse fra VOLA.

Fremadrettet skal det nye showroom i den gamle badeanstalt danne rammen om produktpræsentationer, foredrag og events, og på den måde være et inspirerende mødested for alle med hang til lækkert design.

www.vola.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere