12.11.2020  |  Interior  |  Design

Visuelt måltid

Den Københavnsbaserede designer og kunster Nina Bruun er aktuel med tre nye kollektioner for Paper Collective, der mikser klassiske og moderne referencer til noget helt unikt og specielt.

Ink Grain kollektionen består af tre illustrative print, der fungerer som en slags snapshots til større grafisk materiale. Gennemtrængende farver som mæt rød og dyb navy skaber en visuel effekt, der sammen med vildfarende linjer og gennemsigtighed samler hele værket og gør det unikt.

De seks print i Cerámica-serien forvrænger ikoniske former til abstrakte kompositioner. Vasernes visuelle identitet sammensættes af flydende linjer, der giver serien et organisk udtryk. Ved at mikse dybblå og brændt okker med beige, mint og levende orange er serien både klassisk og uventet.

Stacked Lines serien er enkel men fængslende. Inspireret af gentagende linjer og naturen skaber Nina Bruun kontraster mellem den cremede farve og en brændt orange, der gennemsyrer baggrunden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere