12.12.2018  |  Furniture  |  Branchenyt

Vipp løfter sløret for ny møbelkollektion

Gennem de seneste år har Vipp gennemgået en enorm transformation og udvidet sit sortiment betydeligt med mindre designs til køkken og bad til nu også at omfatte hele køkkener, som huse og hoteller.

I år fylder den danske designvirksomhed, Vipp 80 år og markerer bl.a. det med at lancere en helt ny møbelkollektion. Sofaer, tæpper, lounge-stole, sofaborde og stole vil blive en del af Vipps designunivers i løbet af det kommende halvår. Det skriver brandet i en pressemeddelelse.

Lanceringen afslører en ny, blødere side af Vipps genkendelige look. Organiske former, teksturer, toner og taktile polstringer vil nu bidrage til en ny dynamik og varians i det samlede Vipp sortiment. 

Indenfor de seneste år har Vipps satsning på arkitekturprojekter, såsom Vipp Hotel, vakt interessen for at udvikle en møbelserie til at indrette disse steder. Derfor er det et naturligt skridt for Vipp at udvide sortimentet til også at indeholde møbler.

Vi er spændte på at give jer et første kig på, hvad vores designafdeling har brygget på de sidste 6 år”, forklarer Chefdesigner i Vipp, Morten Bo Jensen.

80 års erfaring med stålproduktion kombineret med et ønske om at udforske mere organiske materialer såsom sten, træ og tekstiler åbner nye døre i Vipps univers.  

Møbelkollektionen fra Vipp sælges i udvalgte butikker fra marts. 

www.vipp.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere