18.09.2015  |  Business  |  Branchenyt

Vipp åbner showroom i New York

I en tidligere pølsefabrik i Tribeca i New York City åbner Vipp sit første showroom uden for Europa. Showroomet er konceptualiseret som en privat lejlighed.

Det danske brand Vipp åbner nu et showroom i New York. Beliggende 6.000 km fra Vipps danske rødder er det nye Vipp showroom indrettet som et ‘home away from home’.

”Showroomet er designet som en rigtig lejlighed, hvilket forhåbentlig vil hjælpe folk til at forestille sig, hvad det vil sige at være omgivet af Vipp produkter i hjemmet. Når man ser produkterne i deres naturlige miljø, kommer de mere til deres ret”, siger Frank Christensen Egelund, Vice President for Vipp Inc., i en pressemeddelelse.

Vipp er ingen nyhed for det amerikanske marked, men med det nyåbnede showroom i Tribeca præsenteres den nye serie af Vipp moduler til køkken og badeværelse på en anderledes og mere personlig måde.

Sofie Christensen Egelund, barnebarn af grundlæggeren af Vipp, Holger Nielsen, og hendes mand, Frank Christensen Egelund, står klar til at byde velkommen indenfor.

”Baseret på vores 75 års erfaring med metalarbejde er Vipps køkkenkoncept udviklet som et færdigt produkt. Vipp opstod ud fra et behov for funktionelle redskaber til det professionelle marked. Ligesom min bedstefar, Holger Nielsen, der lavede pedalspanden til min mormors frisørsalon i 1939, anser vi stadig os selv som ”værktøjsmagere”, udtaler Sofie Christensen Egelund i en pressemeddelelse.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere