29.06.2021  |  Dining  |  Table top

Vinklassiker med oplevelsesdimension

Holmegaards vinklassiker Cabernet er opkaldt efter en af verdens bedst kendte druesorter og navnefællesskabet er ikke bare charmerende. 

Siden 2004 har Peter Svarrers design udviklet sig til en af brandets mest kendte serier, men selv ikoniske druer kan få smag for nye glas. Derfor udvides universet dette efterår med Cabernet Lines: Et sofistikeret søsterdesign med graveret dekoration, der giver vinklassikeren nyt, optisk udtryk og føjer en ekstra dimension til oplevelsen af champagne, vin og vand. 

Peter Svarrers organiske design er inspireret af naturens former og idéen til dekorationen stammer også fra vinens egen verden og æstetik. Her slynges de ædle druer rundt i glasset, inden de drikkes for at frigøre flere nuancer af vinen til lugtesansen – og netop den dynamiske hvirvelvind af vin imiteres i Cabernets Lines.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere