17.08.2018  |  Business  |  Design

Vinder af Designbaseprisen 2018

Vinderen af den mest innovative og nytænkende design- og interiørbutik er kåret.

Torsdag den 16. august slog Messecenter Herning dørene op for efterårets udgave af Formland og her blev vinderen af Designbaseprisen 2018 kåret.

Designbaseprisen uddeles til den mest innovative og nytænkende detailbutik inden for design- og livsstilsbranchen i Danmark lige nu.

Vinderen af Designbaseprisen 2018 er:

Bahne i Frederiksberg Centret!

”Nytænkning og en fremsynethed, der ikke ses mange steder, er blandt årsagerne til, at netop Bahne blev valgt som vinder af Designbaseprisen 2018”, lød det fra Redaktør Pia Finne, da hun overrakte prisen til ejer af butikskæden Bahne, Jacob Bahne. Med på scenen var også butiksbestyrer af Bahne i Frederiksberg Centret, Calina Kokholm.

Yderligere blev det fremhævet at Bahne i Frederikaberg Centret har skabt en levende butik, der er relevant for kunderne både fysisk og online, og der er fokus på de elementer, der ikke har noget med produkterne at gøre, som den gode service, arbejdsmiljøet og gaveindpakningen.

Designbaseprisen gives også for det store arbejde, der gøres bag kulisserne for at skabe en fremtidens butik.

”Bahnes vision er hentet i Piet Hein’s digt ”Jeg er sgu min egen” – for uanset hvilken vej, branchen går, er målet, at man hos Bahne vil gå sine egne veje”, lød det ligeledes fra Pia Finne til prisoverrækkelsen.

Klar til international konkurrence
Designbaseprisen uddeles i et samarbejde mellem erhvervsmagasinet Designbase og International Home + Housewares Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder en nominering til den globale Gia Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker.

Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbaseskulpturen således også en rejse til Chicago til International Home + Housewares Show og Gia Award uddelingen.

Denne artikel er en del af temaet Formland aug18

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere