06.08.2020  |  Interior  |  Trends

Vidunderlig jul

Navnet på dette års julekollektion fra Chic Antique er Wonderful Memories. Den nye og eventyrlige kollektion er nemlig indbegrebet af jul. Med sin eksklusive og indbydende julestemning, vækker den helt vidunderlige juleminder hos både store og små.

Julen 2020 bliver fyldt med smukke og varme farver, elegant velour og dekorative elementer med glimmer, nøje afstemt i farver og materialer. I hvert fald, hvis det står til Chic Antique og deres nyeste julekollektion.

I kollektionen findes blandt andet et væld af julekugler og juletræer med den smukkeste veloureller vintagefinish, der giver et eksklusivt udtryk.

Derudover findes massevis af nye fyrfadsstager og lyskugler, flere forskellige varianter af bloklys med glimmer, samt mundservietter og servietringe til årets julebord. 

 Naturen sniger sig ind i de flotte kranse og kogler – og sammen med kollektionens mange elementer i mosgrønne og brune nuancer ledes tankerne hen på skoven, hvor mos, blade og kogler kæmper om pladsen i skovbunden. Naturens farver bliver smukt akkompagneret af den varme farve, antiquemessing, der er et bærende element i julekollektionen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere