07.05.2021  |  Interior  |  Design

Verden venter

Mens vi venter på igen at kunne rejse ud og opleve Londons gader, stemningen i Paris, det kolde nord eller bjerghytten i Schweiz, så tag verden med hjem på væggene. The Dybdahl Co’s udvalg af kort viser byer, verden, udførlige krigskort eller demografiske kort fra starten af 1800-tallet.


Deres helt særlige kollektion af smukke træhuse i Schweiz og Frankrig leder tankerne hen på herlige kolde dage med sne på bakkerne eller rolige varme dage med vandreture. 

Paris Mash-up fotocollage er remix af kort over Paris med bygninger og strukturer. Farverne og stemningen giver lyst til igen at vandre i gaderne og sidde i solen på kanten af Seinen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere