24.01.2019  |  Interior  |  Design

Venskabelige hylder

Den danske designvirksomhed, RackBuddy, designer skræddersyede indretnings-løsninger, der med sit fleksible design skaber gode opbevaringsløsninger i blandt andet køkkenet.

Sæsonens nyheder fra RackBuddy byder på en træhylde i metal og eg eller fyrretræ behandlet med lys eller sort olie. Olien giver en mere modstandsdygtig overflade og et flot look. Det specielle ved hylderne er beslagene, som er lavet af sorte vandrør, hvilket giver et råt look.

Deruover præsenteres Rackbuddy Joey til ophæng i køkkenet. Her kan der både hænge gryder, potter og pander og lamper i det sorte metalrør.

www.rackbuddy.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere