27.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

Vejle får ny isenkram

Til oktober åbner Jan Ritz sin første isenkram i Vejles gågade.

I den første uge af oktober kan Vejle Isenkram slå dørene op på Nørrebrogade 18A. Det er Jan Ritz, der står bag forretningen som en del af kæden Din Isenkræmmer. Det skriver Fredericia Dagblad.

I forvejen ejer forretningsmanden to Din Isenkræmmer-butikker i henholdsvis Rosengårdcentret og Tarup Center i Odense. 

”Før jeg åbnede butikken i Rosengårdcentret i 2002, var jeg i Vejle at kigge på lokaler. Jeg har været opmærksom på Vejle i måske 20 år. Vejle har en fantastisk gågade, og jeg har altid været tiltrukket af byen, men hver gang er det faldet på, at beliggenheden ikke har været rigtig, eller at vi ikke har kunnet blive enige om lejen”, siger Jan Ritz til Fredericia Dagblad.

Den nye isenkram bliver 420 kvadratmeter stor og med fire ansatte. Varesortimentet bliver bredt med alt fra røreskeer til rengøringsmidler og vaser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere