29.09.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Varme nuancer

Flot, funktionelt og moderne. Med sin på samme tid rustikke og elegante serie i akacietræ har Holm udviklet en række holdbare redskaber, der klæder ethvert køkken. Akacietræ er nemlig kendetegnet ved sine mange smukke og varme nuancer, der skaber flotte kontraster.

Med akacietræ-serien har Holm desuden sat fokus på den gode smag i designet – for vi spiser også med øjnene. Derfor har serien fået et nyt serveringsbræt, hvor træets naturlige glød er tilsat bløde, organiske former. 

Det nye serveringsbræt har et væld af anvendelsesmulighederne og kan til daglig også bruges som skærebræt. Ny i akacietræserien er også en flot serveringsbakke med kant.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere