24.08.2021  |  Business  |  Branchenyt

Vare-serie så populær, at den får egne butikker

Efter stigende popularitet vælger Coop nu at åbne sin første Living & More butik.

Coops eget mærke inden for bolig og design, Living & More, er inden for de seneste år blevet så populær, at det nu får dets egne butikker. Mærket, der hidtil er blevet solgt på Coop.dk Shopping, har fra 2019 til 2021 øget salget med mere end 70 procent.

Således åbner den første butik allerede den 26. august. Det sker i Strib ved Middelfart, hvor Coop og Brugsforeningen for Middelfart og Omegn samarbejder om at slå dørene op. 

“Vi håber, det kan blive starten på Danmarks nye kæde af møbelbutikker. For vi står med et stærkt udvalg af egenproducerede, moderne møbler i en høj kvalitet til en pris, de fleste har råd til, ovenikøbet er hovedparten lavet af FSC-certificeret træ”, siger Maria Ràbade-Lieber til Fyens Stiftstidende.

Den næste butik vil åbne i Slotscentret i Holbæk allerede i slutningen af september.

I butikkerne kan man prøve varerne og bestille dem, hvorefter de leveres direkte til døren hos kunden i løbet af cirka 48 timer af Coop.dk. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere