04.05.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Vand med personlig smag

MyFlavour drikkeflasken fra Eva Solo følger op på succesen fra MyFlavour karaflen, så man nu kan have sin helt egen smagsvariant med på farten.

Drikkeflasken har et smart aftageligt spyd, så man nemt kan tilsætte forskellige smagsgivere, der gør drikkevandet appetitligt og forfriskende. Prøv fx. frisk mynte og citron, agurk og basilikum eller måske lime og hindbær. Spyddet kan også afmonteres og flasken kan bruges uden.

Drikkeflasken, der rummer 0,75 l har en praktisk strop, så den er nem at tage med. Den er 100% tæt, kan fyldes igen og igen og er fremstillet i BPA-fri plast og er derfor fri for Bisphenol, phthalater og tungmetaller. Alle dele tåler maskinopvask. MyFlavour drikkeflasken fås i fire nye farver: Botanic green, Arctic blue, Marble grey & Black. 

www.evasolo.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere