04.11.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Vælg dine økologiske håndklæder med omhu! GOTS, Svanemærket og med Fairtrade

Indhold fra partner Hvad er dette?

Findes der noget bedre end at krybe ind i et dejligt håndklæde efter et langt bad?

Med omhu håndklæder er du garanteret luksuriøs blødhed, fantastisk tørreevne og maksimal holdbarhed! Håndklæderne er lavet af 100% økologisk bomuld med velour på den ene side og frotté på den anden.

Omhu laver økologiske og bæredygtige produkter, der emmer af nordisk luksus og klassisk god stil. Håndklæderne er sanforiseret for at sikre minimal krymp og for at opnå maksimal sugeevne. Håndklæderne er indfarvet med reaktive farvestoffer, så de kan vaskes ved 60 grader - uden at de mister deres farve. 

Alle Omhu-håndklæder er certificeret med Svanemærket, GOTS, Fairtrade, SA8000 Oeko-tex. Hele familien kan altså bruge dem med god samvittighed! 

Vælg den farve, der passer til netop dit badeværelse!

Mere fra omhu boligtekstiler

omhu boligtekstiler

https://omhu.eu/

omhu - for en bedre verden.  100% økologi & anstændighed = 100% god samvittighed  HVEM ER VI? omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre og vævninger med en moderne appeel. Vi producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer. Konceptet består af klassisk vævet sengelinned og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere