25.05.2021  |  Interior  |  Belysning

Uregelmæssig fuldkommenhed

Godt håndværk er kendetegnet for Nordic Tales' univers, der omfatter både lamper, møbler og accessories. Fortællingen om godt, nordisk design er med i alle produkter, og nu føjer Nordic Tales endnu et medlem til designkataloget; lampen Bright Ripple.

Bright Ripple efterligner det naturlige fænomen 'kapillære bølger', som er de ringe, der vises på overfladen af væske, når en genstand bryder den. 

Disse ringe skaber et tydeligt mønster og illustrerer forholdet mellem årsag og virkning på samme måde som Newtons vugge.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere