19.02.2020  |  Business  |  Outdoor

Urbane møbler hitter

Dansk møbelvirksomhed vinder international designpris for social møbelserie til byrummet med integreret teknologi.

Den danske design- og møbelvirksomhed out-sider er blevet tildelt den internationale designpris iF Design Award for deres nyeste skud på stammen i den voksende møbelserie til byrummet, Plateau SunHub. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den danske møbelvirksomhed er kendt for at producere innovative siddemøbler til det offentlige rum, eller oplevelsesinventar, som de selv kalder det.

out-siders nye, store satsning Plateau Sunhub har imponeret World Design Guide-juryen og derfor vundet iF Design Award for bedste produkt. Plateau Sunhub er et moderne bord/bænkesæt med integreret teknologi, der udelukkende får strøm fra solceller.

“Med Plateau Sunhub har vi skabt Danmarks måske mest sociale møbel. Det tiltrækker mennesker til byens rum, for her kan venner, familier, kolleger og studerende mødes rundt om bordet. De kan oplade deres telefoner og computere, og de kan høre musik fra de indbyggede højttalere. Og på en sommeraften kan man blive siddende ude til den lyse morgen, fordi Sunhub lyser bordet op,” forklarer en stolt Ib Mogensen, der er administrerende direktør i out-sider.

iF Design Award, der er blevet uddelt siden 1953 er et anerkendt kvalitetsstempel i designbranchen, der rummer alt fra produkter og indpakning til arkitektur og servicedesign.

Juryen, der består af 78 eksperter fra hele verden, har denne gang vurderet hele 7298 deltagere fra 56 lande og givet følgende begrundelse for, at out-sider løb med prisen for 'Bedste Produkt':

"Produktet er enestående, og det fortjener et resultat i topklasse. Derfor har den uafhængige, internationale jury valgt at honorere Plateau Sunhub med iF DESIGN AWARD 2020."

www.out-sider.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere