06.07.2020  |  Interior  |  Belysning

Uptown

Ferruccio Laviani er på banen med en smuk lampe, der udnytter glas til at kommunikere lys på nye måder.

Art Deco. Geometri. Memphis stil. Inspirationskilderne bag Ferruccio Lavianis nye standerlampe ”UpTown” er mange, men fællesreferencen er den samme: Ønsket om at vende tilbage til glas og materialets unikke måde at kommunikere transparens og farve på.

Standerlampen, som hører til Foscarinis 2020 nyheder, har således en stor effekt på rummet, den stilles i.

En karismatisk lampe-skulptur, der bryder med konventionerne og med sine toner af gul, primærrød og blå omdanner lyset til en kunstnerisk aura.

Selve lyskilden er gemt i lampens bund: Når lampen tændes, fylder den det farvede glas med lys indefra og sender strålerne opad, deraf navnet UpTown.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere