26.06.2020  |  Business  |  Branchenyt

Uno Image får ny salgsdirektør

For at følge med væksten og den øgede efterspørgsel fra kunder, har tekstilvirksomheden Uno Image ansat Rasmus Lodberg som ny salgsdirektør.

Hos Uno Image kommer Rasmus Lodberg til at stå i spidsen for et nyt bæredygtigt koncept på sengelinned www.omhu.eu, som lanceres dette efterår hos detailkæder og stormagasiner. 

Rasmus Lodberg er et velkendt ansigt i den danske design- og interiørbranche og har tidligere arbejdet for Herstal Juna og Nordlux som salgschef. Senest kommer han fra et job hos LINDDNA som sales and brand manager. 

“Det bliver rart at komme tilbage og arbejde med tekstiler, og medvirke til den kreative proces på tværs af materialer og design. Det bliver lærerigt og en ny arbejdsproces, at medvirke til udvikling af private label kollektioner i samarbejde vores kunder. Ud over at videreføre de gode relationer til vores kunder, vil jeg præsentere et nyt spændende bæredygtigt koncept til detailhandelen”, siger Rasmus Lodberg.

Ejer af Uno Image, Allan Pedersen uddyber:

“Vi ønsker at fortsætte væksten og har derfor valgt at styrke organisationen med en erfaren og strategisk dygtig salgsdirektør. Rasmus Lodberg vil på sigt indgå som en del af ejerkredsen hos Uno Image. Rasmus er vellidt i branchen, har et stort netværk, og jeg er sikker på, han vil være den rigtige til at sikre den forsatte udvikling og en spændende fremtid for virksomheden”.

Rasmus Lodberg tiltræder hos Uno Image den 1. august 2020.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere