18.07.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Uniform på dynen

Georg Jensen Damask er gået sammen med det dansk/franske designbrand OLDER PARIS, der designer moderigtige uniformer til haute cuisine verdenen, og har skabt en ny sengetøjskollektion, OLDER.

På subtil vis er klassisk skjorte- og uniformdesign kendt fra restaurationsbranchen overført til sengetøjsuniverset og sætter en ny og moderigtig agenda for soveværelsets tekstiler.

OLDER kollektionen, består af pude- og dynebetræk vævet i tre farvekombinationer, navy-hvide striber, bordeaux-navy-hvide striber og monokrome hvide-på-hvide striber. I stedet for de velkendte bændler, der holder dynen og puden på plads i betrækket, har Georg Jensen Damask i stedet sat knapper som reference til uniformsskjorten. OLDER kollektionen er i butikkerne fra medio august.

www.damask.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere