08.04.2022  |  Interior  |  Belysning

Underspillet

Pryd det mørke hjørne i hjemmet med den skulpturelle bordlampe Ausi fra Graypants. Lampen giver en varm, intim og funktionel belysning.

Den rå bordlampe er lavet af 100 procent genanvendt pap, hvilket skaber et helt særligt udtryk, når lyset trænger igennem det atypiske materiale, der er samlet i lag. 

I kontrast til det rå materiale og udtryk står et spinkelt stel i messing, som understreger formen på lampen. Bordlampen fås i både neutral og hvid pap.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere