06.01.2023  |  Business  |  Trends

Under mottoet "Home of Consumer Goods" vil Messe Frankfurt tilbyde verdens mest innovative og omfattende udvalg af forbrugsgoder fra 2023.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som et vigtigt skridt mod bedre effektivitet afholdes de tre førende messer for forbrugsgoder Ambiente, Christmasworld og Creativeworld sideløbende for første gang i Messecenter Frankfurt fra 3. til 7. februar 2023.

Den globale branche for forbrugsgoder er i stor forandring. Der sættes spørgsmålstegn ved alle grundlæggende parametre. Der er nye former for detailhandel og distribution, digitalisering i alle dens facetter, stigende online salg kombineret med færre kunder i butikkerne og ikke mindst forbrugernes aktive søgen efter bæredygtige alternativer. Dette sammenholdt med overbelastede forsyningskæder og flaskehalse samt en ændret adfærd efter pandemien har givet en ændring i livsstil og holdninger. Alt det stiller krav til den måde vi driver forretning på.


En one-stop-shop for detailbranchen
Ved at kombinere tre succesrige messer med mere end 4.700 udstillere på et sted forsøger Messe Frankfurt at gøre det nemmere for hele den globale branche for forbrugsgoder at skabe en bedre og mere effektivt forretningsplatform, hvor man på et sted kan lade sig inspirere, opdage nye trends og hurtigt træffe beslutninger om at placere ordrer på varer til sit kommende sortiment.
Detailhandlen vil finde alt samlet et sted uanset om det gælder HoReCa, kontraktforretning eller konceptdekoration. Desuden har Home of Consumer Goods gentænkt det som Paperworld tidligere kunne tilbyde og skabt fokusområdet Ambiente Working med impulser til kontor- og papirvarebranchen. Under overskrifterne Living viser man det sidste nye indenfor kontorartikler, skrive- og tegneredskaber.
Skandinavisk design i fokus på Ambiente - Over 70 udstillere fra Skandinavien vil præsentere de kommende bestsellere inden for skandinavisk design i Interior Design Hall 3.1. Med mange kendte virksomheder og en bred vifte af produkter med fokus på design og internationale premium brands er hallen Ambientes levende inspirationshal.


Digitale platforme som hjælpemidler
Allerede i 2019 kunne detailhandlere drage nytte af nyttige værktøjer udviklet af Messe Frankfurt: Nextrade som er den første ordre- og datastyringsplaform for bolig- og livsstilsområdet samt Conzoom Solutions – en vidensplatform, der tilbyder information, inspiration og workshops til forbrugsgodebranchen. Begge værktøjer giver målrettet support til alle i detailbranchen, men det kan selvfølgelig ikke erstatte den personlige kontakt og den dialog der opstår, når mennesker mødes.
Derfor er Home of Consumer Goods med fagmesserne Ambiente, Christmasworld og Creativeworld en god lejlighed til at dyrke og udvide sit netværk.


www.consumergoods-frankfurt.com

Tags: Dimex

Mere fra Dimex

Dimex

www.dimex.dk

Frankfurtmessernes danske repræsentantDIMEX aps er grundlagt i 1952 og er den officielle repræsentation i Danmark og Island for Frankfurt Messerne.Vores opgave er at hjælpe dansk og islandsk industri med at få størst muligt udbytte af Frankfurtmesserne og stå til rådighed med service, vejledning og information for udstillere og besøgende før, under og efter messerne.Dimex aps afholder pr…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere