01.04.2022  |  Business  |  Branchenyt

Umage erstatter alle tekstiler med bæredygtig variant

Umage udskifter nu alle tekstilerne på tværs af sine kollektioner med en bæredygtig tekstilkollektion, der er produceret af plastikaffald.

Umage vil være en del af en bæredygtig og ansvarlig fremtid. Derfor udskifter designvirksomheden nu alle sine tekstiler ud med en 100 procent genanvendt og certificeret slags. Tekstilkollektionen har fået det sigende navn Horizons. 

“De nye tekstiler hedder Horizons, netop for at minde os, at en lysere fremtid er i sigte, hvis vi alle gør en bæredygtig indsats”, siger Søren Ravn Christensen, der er chief creative developer og medejer af Umage.

Motiveret af behovet for forandring og mindskning af det aftryk, virksomheden har på planeten, skal Horizons reducere plastikforurening og forvandle materialet til brug ved møbler. Tekstilerne er nemlig produceret af plastikaffald og genanvendt til nye formål. 

Derudover er tekstilerne certificeret af Global Recycled Standard og OEKO-TEX, for at sikre, at ingen sundheds- eller miljøskadelige stoffer er til stede. 

Indtil videre er tekstilerne til at finde i flere af Umages kollektioner, blandt andet The Reader, A Conversation Piece, Time Flies, Treasures og Audacious.

Den miljøvenlige tekstilkollektion er tilgængelig i fire farver; ‘sugar brown’, ‘white sands’, ‘sterling’ og ‘shadow’.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere