22.10.2020  |  Interior  |  Table top

Udsøgt præcision

Architectmade lancerer to Finn Juhl træskåle, der blev designet i 1951. Nu præsenterer Architectmade FJ Fruit Bowl og FJ Salad Bowl - skulpturelle træskåle med et delikat finish og raffinerede detaljer, som var Finn Juhls varemærke.

Hver enkelt skål er hånddrejet og formet ud af en enkelt træblok. FJ Fruit Bowl og FJ Salad Bowl demonstrerer Finn Juhls designæstetik i sin reneste form: De organiske former og den mørke teak kombineret med præcise geometriske mål.  
 
Skålene er begge designet som en perfekt cirkel, der giver illusionen af en ellipseform. Siderne er målt og formet med den største præcision. 

Kontrasten mellem de organiske former og årelinjerne i teaktræet gør, at skålenes former synes at ændre sig afhængigt af hvilken vinkel, man ser dem fra. 

De skulpturelle former og den håndslebne træoverflade gør skålene uimodståelige at røre ved. FJ Fruit Bowl og FJ Salad Bowl fås begge i fire størrelser.

-HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere