06.05.2022  |  Interior  |  Accessories

Udfoldelse i papirklip

Den forgangne tid har om noget lært os at sætte pris på slow sysler – og nu, hvor verden igen åbner sig, kan kreativiteten også rigtig udfolde sig.

Det gælder også hos Missemai, hvor interesserede inviteres indenfor i hendes designstudie i Gentofte til fælles fordybelse i papir og saks.

Kurserne, der varer to timer, egner sig til alle, der beundrer klippekunsten og danner dermed den perfekte ramme om skabende samvær fra alt fra babyshowers til polterabend.

Temaet for papirklippene afhænger af årstid og spænder fra bordkort til Halloween og jul.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere