25.04.2023  |  Kitchen  |  Outdoor

Udekøkkenet er det nye rum

Udekøkkener er et forretningsområde i udvikling. Arkitekter og indretningsarkitekter, der før har lagt alt deres fokus inden døre, kaster nu også blikket uden for boligen, og det fornemmer man hos ByLogstrup.

”Udeområdet er princippet det femte rum. Tidligere glemte folk udendørsområdet, når der blev indrettet, men nu fornemmer vi klart, at der er kommet et stort fokus også uden for boligens fire vægge”, siger Henrik Hansen fra ByLogstrup, der fremstiller udekøkkener, og han slår fast, at forbrugerne i dag går efter kvalitet.

”Vi har valgt at gøre op med køb-og-smid-væk mentaliteten. Man kan sagtens købe et udekøkken til en billig pris, der holder to-tre år, men som tiderne er i dag, mener vi, det handler om at skabe kvalitet, der holder.

ByLogstrup bruger bl.a. zinkmagnesium, der ikke ruster. ”Det bruges også til produktion af havvindmøller, så det holder, og når det tilmed malet, bliver holdbarheden endnu længere. Samtidig anvender vi bordplader af komposit. De bliver ikke varme som en plade af rustfrit stål, og de er vedligeholdelsesfri”, forklarer Henrik.

Han fortæller også, at en markedsundersøgelse viser, at producenter af udekøkkener typisk sælger 25 stk. på en sæson. Hos ByLogstrup sælger man 125 udekøkkener, og dermed er man blandt landets største.

Til denne sæson lancerer ByLogstrup udekøkken i to nye farver: Night Blue og Ocher Red. 

Den danske udekøkkenproducent tilføjer samtidig et nyt design til deres greb og præsenterer muligheden for at tilvælge integreret grill fra italienske Fògher. 

Med tilføjelsen af to nye farver, den elegante Night Blue og den varme Ocher Red, er det nu muligt at vælge imellem seks farver og få et ByLogstrup udekøkken, der matcher udtrykket på terrassen eller i uderummet. ByLogstrups udekøkken er dansk design produceret i Danmark i slidstærke og vejrbestandige materialer, som kan tåle at stå ude hele året. 

Lågerne er i et mat, pulverlakeret materiale, som giver køkkenet et blødt, industrielt look og ikke kræver vedligeholdelse. 

Grebene, som lukker lågerne helt tæt i, har i 2023 fået en designopgradering, der giver dem et mere afrundet look. 

De tætsluttende låger gør det muligt at opbevare både køkkengrej, brænde og hynder tørt i skabene. ByLogstrup udekøkken i farven Night Blue Integreret grill fra italienske Fògher.

Bordpladen på ByLogstrups udekøkkener er som nævnt udført i hvid komposit, som tåler høj varme, og som man kan stille både grill og bålfad direkte på. Som noget nyt kan køkkenet nu også købes med en integreret grill fra italienske Fògher.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere