13.06.2017  |  Business  |  Branchenyt

Tysk glasvase vinder Bolia Design Award

Bolia afholdte for nyligt deres årlige prisuddeling Bolia Design Award, som i år blev overrakt for 10. gang.

Dette års vinder blev den unge tyske designer Fabio Vogel med sit design 105 ltr Forms, som er en vase i farvet glas.

Den tyske designers vaser er håndlavede og med en organisk form. Vasen støbes i en form syet af stof, så aftryk fra fibre, systing og stoffets naturlige mønster overføres til glasvasens overflade og giver en unik og meget taktil overflade.

Bolia Design Award blev etableret af Bolia for at hjælpe unge designtalenter på vej og gøre det nemmere for dem at bryde igennem. Udover omtale præmieres vinderen af 1. pladsen yderligere med 40.000 kr. som kan hjælpe designeren videre med sit arbejde. Der uddeles ligeledes priser og penge til en 2. og en 3. plads og en publikumsfavorit.

2. pladsen og 30.000 kr. gik til Andrea Bettina Mueller fra Sverige for hendes lampedesign Kreisel. Det var designduoen Dazingfeelsgood fra Singapore og deres sofabordserie Latch der vandt 2. pladsen og 20.000 kr.  Publikumsprisen og 10.000 kr. blev vundet af den danske designer Linnea Ek Blæhr for hendes lænestol Ease Leather.

www.bolia.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere