12.10.2021  |  Kitchen  |  Tekstiler

Trendy farver

Efteråret byder ikke bare på indendørshygge og tusmørke i stearinlysets skær, det er også årstiden, hvor naturen folder sig ud i nogle af sine smukkeste farver. Bastians efterårsunivers byder også på et flot farveflor med sine nyheder inden for duge, mundservietter og køkkentekstiler.

Med en dyb petroleumsblå matcher Bastian efterårets stemning perfekt, mens den smukke aubergine leder tankerne hen på Indian Summer og giver glød til årstidens mørke aftener. I begge farver fås grillhandske, forklæde, grydelap og viskestykke.

Blandt de trendy nyheder er også en elegant lys gråblå farve, som pryder grillhandsker, forklæder, grydelapper og viskestykker i samme mål og størrelser, som de petroleumsblå og aubergine varianter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere