25.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

TrendSet Winter 2021 holdes ikke i februar

Desværre er TrendSet 2021 endnu en i rækken af messer, der ikke afvikles i februar. Det sker også denne gang på grund af den tyske regerings beslutninger vedr. nedlukning i forbindelse med corona.

”Vi er meget kede af det. Men nu fokuserer vi i stedet på TrendSet, der løber ad stablen fra 10.-12. juli. Ikke mindst indenfor livsstils- og interiørområderne er den personlige kommunikation med de besøgende vigtig for ordreprocessen. Branchen har behov for den slags oplevelser – at føle, mærke, dufte og smage, og det fungerer ikke digitalt. Vi vil gøre det muligt at opleve det igen både for udstillere og besøgende, der kan mødes ansigt til ansigt til sommer", siger Tatjana Pannier, administrerende direktør i TrendSet.

"Dog er vi i løbende kontakt med de ansvarlige myndigheder i tilfælde af, at det alligevel skulle blive muligt at afvikle et arrangement på et tidspunkt i marts. Indtil da vil vi fortsætte med at sætte op om vores udstillere via de sociale medie kanaler. Vi vil også sende vores nye Trendset E-Journal til alle fagbesøgende. Her kan de læse om de seneste trends til den kommende forårs- og sommersæson, så vil som vores bud på tendenserne til julen 2021", fortsætter hun.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere