04.10.2017  |  Business  |  Branchenyt

Trends & Traditions 2018

Den årlige event for møbel- og kontraktmarkedet i Lokomotivværkstedet rykker terminen.

Når Trends & Traditions løber af stablen i 2018 bliver det igen i marts måned, nærmere betegnet 15. marts.

Det har altid været planen at Trends & Traditions skulle finde sted mellem møbelmesserne i Stockholm og Milano, men I 2017 var arrangørerne Holmris.Designbrokers nødt til at rykke eventen pga. Milanomessen, der også havde ændret sin termin.

I 2018 vil Trends & Traditions have øget fokus på det internationale marked. Og arrangørerne regner med et stigende antal udenlandske besøgende på den kommende messe. Derfor bliver flere af messens arrangementer og den generelle kommunikation om messen mere gearet til et internationalt publikum.

“Et af vores tiltag til næste års messe bliver at flere af vores Talks bliver på engelsk, lige som at vi generelt i vores kommunikation tænker både i engelsk og dansk,” fortæller Thomas Wiberg til 365Design.

www.trendstraditions.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere