16.04.2021  |  Interior  |  Branchenyt

Trends er fortsat kernen hos Heimtextil

Hvordan har pandemien ændret måden vi lever på? Dette spørgsmål blev for nylig taget op i den årlige workshop af Heimtextils Trend Council, der med internationale trendeksperter, har sat sig for at udpege de dominerende designtemaer til 2022/23 sæsonen.

Mødet, der fandt sted tilbage i marts, tog form af to onlinekonferencer, hvor panelet bestod af de tre internationalt anerkendte agenturer; SPOTT Trends & Business fra Danmark, britiske Studio FranklinTill samt Stijlinstituut Amsterdam fra Holland.

Hvert år markerer mødet i Heimtextil Trend Council starten på det forberedende arbejdeforud for næste års messe, som løber af stablen fra 11.-14. Januar 2022 i Frankfurt. 

Samtidig tilbyder trendeksperterne en indledende forhåndsvisning af den retning, der forventes at blive taget i interiørbranchen den kommende sæson. 

“Selv efter den sparsomme messeperiode, vil trends spille en central rolle i vores messe, og fungere som et essentielt punkt for alle, der søger inspiration og ønsker at opdatere sig om fremadsigtende design og de mest populære interiørtemaer i den kommende sæson. Det er derved også en topprioritet i planlægningen af den næste Heimtextil”, siger Olaf Schmidt, vicepræsident ved Textiles & Textile Technologies hos Messe Frankfurt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere